lørdag 6. desember 2008

Egenproduserte pakkelapperÅrets pakkelapper blir hjemmelagede. Dette er så koselig å pusle med. Jeg har en forkjærlighet for de nostalgiske motivene:)

15 kommentarer:

HEIMLAGA sa...

disse var nydelige Rita <3 :D klemm

Linn's lykke sa...

Kjempefine pakkelapper! Så koselig å få..og ta vare på :-)
God helg!

Tante Julie sa...

Så fine da !
Mye koseligere å få sånn på pakka si enn noen som er kjøpt på Obs...

Kos deg i helga

ninabakke sa...

Nydelige :D

Juno sa...

fine pakkelapper du har:) Du har også vunnet en liten ting i forbindelse med konkuransen på siden min. send meg adressen din på mail:) Klem!

Linda sa...

Koselig med hjemmelagete pakkelapper...:o)

Juno sa...

hei du kan sende den på j.bjerga@stud.uis.no
:)

iden sa...

Nydelige lapper!! SÅ mye koseligere med skikkelige pakkelapper, det er det ingen tvil om!!

Så bra du likte tipsene, da blir jeg så glad!!!

Og noe jeg IHVERTFALL ble glad for er den herlige awarden fra deg, skjønne deg!!! Tusen varme takk!!!:D HURRAAAA!!! Så utrolig koselig at du tenkte på meg, det må jeg si!!!

Smask!

Linda sa...

Spennende at du er sosionom også da! Hvor jobber du? Eller innenfor hvilket sosialt arbeid jobber du?(Hvis du i det hele tatt jobber som sosionom da..:o))
Spennende i denne bloggeverden..har lenge bare blogget for familie, men ser at det er jo så utrolig mange fantastiske mennesker her inne, og så mye å se på at det kan jo faktisk oppta mye av fritiden hvis man ikke legger bånd på seg selv..

ha en fin kveld!! :o)

Linda sa...

Ser forresten at du scrapper..scrapper en del jeg også, men det går i perioder... Må variere litt mellom hobbyene. Blir så mange ideer i hodet som bare MÅ ut! :)

Linda sa...

Hei igjen,

Jeg har alltid jobbet i hotellbransjen, og vært innom flyvertinne en stund, men jeg måtte amputere den ene foten min for tre år siden etter en kreftsykdom.Da kunne jeg ikke fortsette som salgssjef på hotellet jeg jobbet på.. Derfor tar jeg utdannelsen min i voksen alder.. Vet ikke om jeg har valgt rett, men sosionom-utdanningen kan brukes til så mangt så jeg er ikke redd for å ikke finne noe jeg vil trives med. Jeg skal i praksis i 3 mnd til våren, så det gleder jeg meg til.
Pyton med denne ME-sykdommen. Synes den rammer flere og flere. Håper du kommer deg ut i arbeid igjen..Er nok riktig det legen sier om å fokusere på det som gir deg energi..
Kos deg i førjulstiden! :o)

Kort og Søm sa...

Hei, vedlig fine pakkelapper :o)

Hilsen Kort&Søm

Magny sa...

ja så fine, her skulle du hatt maljer , vet du...
klemmer~~~~~

NUSSE sa...

Oi oi oi! Så nydelige! Håper de heldige som får dem setter pris på dem og tar vare på :-)

Anne Bente sa...

Takk for at du er med på vår adventsmoro med flotte pakkelapper. Vi har også fått 3 lekre tilsendt i posten. Trekning skjer om få dager. Hilsen Anne Bente, Kreativ Hobby