tirsdag 19. august 2008


Oi, der var jeg i gang ja! Måtte jo lage meg egen blogg jeg også. Skal prøve å få lagt ut ting jeg lager her etterhvert.
Dette første bildet viser mitt bidrag til siste oppgaven i sommerens kort-o-mania på Scrapping.no. Oppgaven bestod i å lage et kort med oransje/rustfarger, 3 ulike møsterark, hjemmelaget pynt og bling.
Jeg gleder meg allerede til høstens runde av kort-o-mania!

1 kommentar:

VyanMica sa...

Hei, for en flott blogg du har fått opp å gå <3 Denne gleder jeg meg til å følge med på, så jeg håper du legger ut hver gang du lager noe nytt :D *digger kotene dine, de er helt vidunderlige* <3 <3 <3 Og ble så glad for at det ble du som vant trekningspakken i Kort-O-Mania. Det fortjente du :O) Jeg har dessverre ikke fått sendt ut premien ennå, men når jeg kommer hjem fra ferie blir det førsteprioritet, så du får smøre deg med tolmodighet :D Det blir en veldig fine pakke!!! *hemmelighetsfull* Og så håper eg at vi "sees igjen" i neste runde av kort-o-mania som starter 26 september :D Det har vert en stor glede å ha deg med og fått tatt del i og blitt inspirert av kunsten din!!! Ha en nydelig uke!!!!! kjempestor klemmm fra VyanMica